Wat zijn de 5 populairste apps?

1. Whatsapp

Whatsapp is waarschijnlijk jouw favoriete berichten app. Maar wist je dat je hier ook mee kunt bellen en videobellen? Bellen op Whatsapp kan op verschillende manieren, open het gesprek van degene die je wilt bellen en klik rechtsboven op het telefoonhoorntje. Open de app, tik op gesprekken en kies vervolgens de persoon die je wilt bellen. Een derde manier is om je standaard telefoon-app te openen, het contact te zoeken die je wilt bellen en vervolgens te kiezen voor de optie Whatsapp.

2. Facebook Messenger

Facebook Messenger beschikt ook tot de optie bellen en videobellen. Het voordeel aan bellen via Facebook Messenger is dat je geen telefoonnummer nodig hebt van de persoon die je probeert te bereiken.

3. FaceTime (Apple)

FaceTime is een app ontwikkeld door Apple om gratis mee te (video)bellen. De app staat standaard op een Ipad, Iphone, Ipod en Mac. Voor het bellen via Facetime dienen beide personen in bezit te zijn van een Apple toestel. Bellen via FaceTime kan doormiddel van je telefoonnummer op Apple ID.

4. Skype

Skype is een applicatie van Microsoft, het is de ‘moeder’ van de videochatprogramma’s. Bellen van Skype naar Skype is helemaal gratis, wil je via Skype bellen naar een telefoonnummer? Dan dien je hier voor te betalen.

5. Snapchat/Instagram

Sinds 2016 heeft ook Snapchat een functie tot bellen en videobellen geïntroduceerd. Met slechts een druk op de knop bel je jouw Snapchatvriend. Je kunt nu zelf kiezen of je wilt bellen via spraak of ook met video. Voor het bellen via Snapchat hebben beide gebruikers een Snapchat account nodig. 

Bij Instagram is het nu ook mogelijk om video te bellen en normaal te bellen via de Instagram Direct knop.

Zo zijn er nog veel meer gratis belprogramma’s zoals, Google Duo, Zoom, Hangouts, Jitsi Meet, Signal, Houseparty, Jami en ga zo maar door. Maak jij al gebruik van een app om te bellen via Internet? Download hem nu.

Terug naar Facebook
Tradetracker-rendement-website