Snapchat chatten: wat stuurde ik?

Via snapchat kun je gesprekken voeren met je Snapchat vrienden. Maar omdat Snapchat geen Snapchat zou zijn kun je ook een bericht in de chat maar éénmalig bekijken. Wanneer jij een chatbericht opent en vervolgens de applicatie verlaat is het bericht verdwenen.

Je kunt je het vast wel voorstellen, je zit midden in een gesprek met een van je vrienden, legt even je telefoon weg en ziet 2 uur later het berichtje. Wat had je ook alweer gestuurd? Waar reageert je vriend ook alweer op? Daar is een oplossing voor. Snapchat heeft de mogelijkheid toegevoegd om ook chatberichten 24 uur zichtbaar te maken, dit kun je zelf instellen bij de instellingen in de chat. Snapchat heeft ook de mogelijkheid om een bericht op te slaan zonder levensduur, dit kan door het bericht in te houden. De balk van het berichtje is nu grijs.

Snapchat groepen: berichten uitwisselen met je vrienden

Berichten die je verstuurd in een Snapchat groep zijn 24 uur zichtbaar, na 24 uur zijn deze berichten verdwenen. Ook voor een groepsgesprek is er de mogelijkheid om deze berichten op te slaan, dit doe je ook door het bericht ingedrukt te houden.

Een Snapchat groep kun je aanmaken door tijdens het versturen van een snap rechtsboven te klikken op het icoontje, een plusje met poppetjes. Je kunt de snap nu meteen versturen naar je nieuwe groep. Een Snapchat groep kan bestaan uit 16 groepsleden.

Berichten verwijderen op Snapchat

Heb je een berichtje gestuurd wat je toch liever niet had willen versturen? Dan is er de mogelijkheid om het berichtje te verwijderen indien deze nog niet gelezen is.

  1. Open je Snapchat-app.

  2. Ga naar het berichtje dat je wilt verwijderen.

  3. Houd het berichtje ingedrukt en kies de optie ‘chat verwijderen’.

  4. Selecteer ‘verwijderen’, het berichtje wordt dan meteen verwijderd.

Nadat het berichtje verwijderd is krijgt de persoon wel nog een melding dat er iets verwijderd is. Gelukkig zal de persoon niet weten wat dit berichtje was.


 

Terug naar Snapchat
Uw advertentie hier?