Je snapchat foto’s opleuken met filters

Je maakt een foto die je vervolgens meteen doorstuurt naar je vrienden, hier komt geen fotoshop aan te pas. Wel heel Snapchat vele andere mogelijkheden, zo kun je tijdens het maken van een foto leuke effecten toevoegen. Konijnenoren, een hondenneus of een gezichtsmaskertje het is zo gek niet te bedenken.

Je kunt er ook voor kiezen om een Snapchat filter toe te voegen aan je snap. Swipe naar links of rechts om te kiezen tussen de beschikbare filters. Bevindt jij je in Amsterdam? Dan zul je geofilters van Amsterdam te zien krijgen.

Om je Snapchat uiteindelijk af te maken kun je leuke stickers, gifjes of tekst toevoegen. Om je snap helemaal af te maken kun je ook nog het potloodje gebruiken en er een leuke tekening van maken.

Bestaande foto’s versturen via Snapchat

Naast het versturen van een foto die je maakt via Snapchat is er ook de mogelijkheid om bestaande foto’s te delen via Snapchat. Zo kun je onder andere je Snapchat herinneringen delen. Swipe omhoog om je Snapchat herinneringen te zien, vervolgens kies je een foto die je graag wilt versturen. Deze foto wordt dan verstuurd en is voor je vrienden te zien via de chatfunctie. Naast foto’s uit je Snapchat herinneringen is er ook de mogelijkheid om bestaande foto’s uit je galerij te delen.

Foto’s delen in je verhaal

Via Snapchat is er ook de mogelijkheid om je Snapchat foto’s te delen via verhalen. Een Snapchat verhaal is 24 uur lang zichtbaar voor je Snapchat vrienden. Alleen vrienden die jij hebt toegevoegd kunnen jou Snapchat story bekijken. Je bereik op Snapchat vergroten? Ook dat is mogelijk, je kunt via Snapchat je account openbaar zetten waardoor iedereen je Snapchat story kan bekijken, je snaps kan sturen of je chatberichten kan sturen.


 

Terug naar Snapchat
Tradetracker-rendement-website